nav icon

Inschrijving

Hieronder de tarieven voor schooljaar 2019 - 2020 voor de trajecten. Hiernaast is het ook mogelijk om afzonderlijke lessen af te nemen. Neem hiervoor contact op via mail, tel of Facebook.

Inbegrepen in de prijs: individuele begeleiding, alle didactische middelen (inclusief schoolboeken, cursussen op maat schriften, schrijfgerief, ...), gezonde maaltijd 's middags en gezonde snacks & drinken tijdens pauzes, één uitstap per trimester en groepsactiviteiten. Er kan enkel een bijkomende bijdrage aangerekend worden voor de niet verplichte activiteiten. Deze worden steeds tijdig meegedeeld en zijn ook online te raadplegen.

voltijds traject: 1000 EUR per maand
deeltijds traject (50%): 500 EUR per maand
deeltijds traject (25%): 250 EUR per maand
reservatie & administratieve kost: 150 EUR per schooljaar
afstandsleren: offerte op maat

Inschrijven kan enkel na een intake. Uiterste datum inschrijvingen is 23 augustus 2019. Leerlingen die huisonderwijs volgen kunnen doorheen het schooljaar instappen. Leerlingen die geen huisonderwijs volgen kunnen enkel op 1 september starten.

We vallen onder de wetgeving van Huisonderwijs. Daarom moeten ouders een verklaring voor Huisonderwijs indienen. Dit regelen we samen.

Als het inschrijvingsgeld te hoog is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bekijken samen de mogelijkheden.